logo nofruit

Zo maak je een chill-plek!

Ga ook eens naar ons nieuwe interieurblog

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Bij nofruit maken we heel veel poefjes. Zoveel zelfs dat we er met gemak een kerstboom van konden maken afgelopen kerst. Maar de drie koningen zijn weer vertrokken. En daarmee gaat de kerstboom ook de deur uit. Nou ja, de deur uit. Bij nofruit maken we er gewoon een heerlijke chill-plek van!! Van kerstboom naar chill-plek dus. Elke plek jouw zitplek.

Wil je ook zo’n lekkere chill-plek in je huis? Of gewoon één poef? Bij nofruit ontwerp je de poefjes helemaal zelf. Je kiest de stof, de kleur, de grootte en je ziet meteen hoe je poef er uit gaat ziet. En wil je een maat die er niet tussen staat, stuur dan een mailtje naar info@nofruit.nl. Dan maken wij het voor je, precies zo groot als jij wilt!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.