logo nofruit

Zachte billetjes voor @zusinterieur

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Soms heb je het allerbeste idee, maar dan blijkt het toch nog niet helemaal te kloppen. Je begint met een (stevige!) Ikea kast. Die leg je op zijn kant zodat je een bank hebt om op te zitten. Een Ikea-hack wordt dat genoemd. Je nieuwe eetbank. Punt is alleen dat je nu nog geen fijne zitplek hebt. Daarvoor is de nofruit zitplek-hack nodig! En dat betekent: een kast op zijn kant, mét een kussen op maat erop!

Sonja Appelman is een populaire interieur styliste op Instagram. Onder de naam @zusinterieur heeft ze inmiddels tienduizenden volgers die haar op de voet volgen vanwege haar mooie interieur. Al een paar keer zagen we in haar tijdlijn op Instagram een eetbankje bij de tafel staan. Een eetbankje zónder kussen. 😲 Daar krijg je toch harde billen van? En niemand wil harde billen!

Zelf was Sonja ook al tot de conclusie gekomen daar er toch echt een zitkussen op haar eetbankje moest komen. Maar ja, de eetbank is 2,70m lang. Zo’n lang kussen vind je niet zomaar in de winkel. Taadaa, daar komt nofruit om de hoek kijken mét kussens op maat!

Na wat over en weer mailen hebben we Sonja kunnen helpen aan een heerlijk zacht zitkussen. Eerst een aantal stofstaaltjes toegestuurd van stoffen die ze mooi vond natuurlijk. Haar keuze is uiteindelijk gevallen op de stof Copacobana White Taupe. Een stoere stof die gemêleerd is geweven. Hierdoor zie je er niet ieder vlekje op.

Mocht jij nou eenzelfde zitplek willen als Sonja, doe dan eens wat ideeën op op onze inspiratiepagina. Sonja heeft zelf trouwens ook een blog geschreven over haar zoektocht naar haar kussen op maat. Als je het leuk vindt om haar verhaal te lezen, klik dan hier.

nofruit maatkussen
nofruit zitkussen
copacobana stof
eetbank zitkussen
keukenbankje

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.