Woonkeuken make-over van Eigen Huis & Tuin

Dat keukenbankjes een grote trend in het interieur zijn weten wij bij nofruit al lang. In het huis van Joyce en Gijs en hun drie kinderen is het team van Eigen Huis & Tuin druk bezig geweest met een woonkeuken make-over waarin Thomas zelf een grote eettafel-bank heeft getimmerd. Een witte houten bank met hoge zijkanten. Groot genoeg voor het hele gezin, en dan nog eens alle vriendjes erbij!

eettafel eigen huis en tuin

Naast de houten zitbank is een lage plank gemaakt over de hele lengte van de woonkamer. Er staan kleine krukjes voor zodat de kinderen hier lekker kunnen spelen. Maar je kan het ook gebruiken om extra zitplekken te maken als je het nodig hebt, tijdens een feestje bijvoorbeeld. Een maatkussen van nofruit heb je er zo opgelegd. En heb je de extra zitplekken niet meer nodig, dan berg je het zitkussen weer op. Elke plek, jouw zitplek!

eettafelbank eigen huis en tuin

In het woongedeelte zijn veel natuurlijke kleuren zoals wit, groen en grijs gebruikt. De keuken heeft zwarte greeploze kastjes en een aanrechtblad van marmer laminaat. Een boomstamtafel geeft door zijn natuurlijke uitstraling veel warmte aan de eethoek. Voor de witte houten zitbank zijn kussens op maat gemaakt door nofruit. Gemaakt van de stof Sunbrella Solids, kleur Shingles. Dus wordt er geknoeid op de kussens, dan is dat helemaal geen probleem. Sunbrella stoffen staan erom bekend dat ze water- en vuilafstotend zijn. Wel zo handig als je met kleine kinderen woont.

keuken eigen huis en tuin
Inspiratie in je inbox!
Schrijf je in om de laatste nieuwtjes en inspiratie direct in je inbox te krijgen.
Je kan altijd eenvoudig weer uitschrijven

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.