logo nofruit

De MATE bij Wimke thuis

Ga ook eens naar ons nieuwe interieurblog

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Wimke Tolsma kennen we van haar mooie heldere Instagram foto’s en haar leuke blog wimke.nl. Altijd bezig om een gezellige sfeer te maken in haar Friese huis. ‘Smûk’ noemt ze dat, wat zoveel als ‘gezellig en mooi’ betekent in het Fries. Met leuke zelfmakers, de lekkerste recepten en altijd een inkijkje in haar huis maakt ze dat gevoel helemaal waar. Haar volgers zijn weg van haar Friese lifestyle. Ze brengt binnenkort zelfs een eigen boek uit, met als titel… Smûk natuurlijk.

nofruit stoel wimke

“In welk huis zouden we onze MATE graag zien staan?”, vroegen we aan elkaar bij nofruit. Nadat we Wimke onze nieuwe stoel lieten zien was het voor haar liefde op het eerste gezicht. Ze viel voor het simpele ontwerp van de stoel. En omdat je de stoel helemaal zelf kan samenstellen, had Wimke meteen een beeld in haar hoofd hoe de MATE er in haar huis uit zou moeten zien. De MATE in berkenmultiplex met heerlijk zachte plofkussens. En mét schommelbogen erbij, die je er net zo makkelijk op als af kan schroeven met een inbussleuteltje. De kleur van de kussens wilde Wimke in een warme aardse tint hebben. Het werd de Sunbrella Renaissance Heritage Pumpkin. Een stof samengesteld van gerecyclede stoffen, dus ook nog eens lekker duurzaam. De knopen in de kussens zijn gemaakt van de stof Sunbrella Solids Polar Blue. Zo heeft Wimke zelf haar MATE ontworpen in een kleurcombi die helemaal past bij haar rustige nieuwe stijl in haar huis.

nofruit wimke

Eenmaal binnen kon Wimke niet wachten haar volgers de MATE te laten zien op Instagram en Facebook. Het grote aantal likes en enthousiaste reacties op de stoel had ze niet helemaal zien aankomen. Wij natuurlijk wel :-). Maar ons hart maakte wel een sprongetje bij het lezen van al die leuke reacties. Men vindt de MATE kennelijk net zo mooi als wij zelf! Vorige week heeft Wimke een leuk stukje geschreven op haar eigen blog over de MATE. Vind je het leuk om te lezen, klik dan hier.

nofruit sunbrella heritage

Ben je net zo enthousiast over de MATE als Wimke? Kijk dan even op nofruit.nl. Hier vind je alle informatie over het zelf samenstellen van deze stoel. En zoals ik Wimke ook tipte: vraag altijd stofstaaltjes aan. Deze zijn gratis en zo kan je de stoffen zelf goed bekijken en voelen. En weet je precies welke stof en kleur wel of niet past in jouw interieur. Een paar maanden geleden heb ik een blogpost geschreven over de MATE. Hierin vertelt de ontwerper hoe hij tot het ontwerp van de MATE is gekomen en zie je mooie foto’s van de stoel. Zo krijg je vanzelf de nodige inspiratie voor jouw eigen MATE!

nofruit mate stoel

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.