logo nofruit

We like…WAAR

Een winkel vol verhalen in de vorm van producten. Dat maakt WAAR echt anders dan andere winkels. Alle spulletjes die je in deze winkel vindt zijn niet zó maar ontwikkeld, ze dragen allemaal een verhaal met zich mee. Om je nog een beter gevoel te geven zijn de producten ook nog eens gemaakt van eerlijke of afgedankte materialen die graag een tweede kans willen. Alles ademt biologisch, fair-trade en duurzaamheid uit.

waar tilburg

Ik heb de winkel in Tilburg bezocht. Ik voelde echt alleen maar hebzucht in me naar boven borrelen, alles wat je kán kopen bij WAAR wilde ik hebben. Woonaccessoires om mijn huis nog mooier te maken, kleine meubeltjes, hele leuke kookboeken en schattige baby-spulletjes zoals wikkeldekentjes en knuffels.

En eten, heel veel en vooral lekker eten! Zo ook Tony’s Chocolonely… Ik was al fan van Tony’s, maar bij WAAR hebben ze de limited edition. Chocoladerepen in wit wortel walnoot, puur gember citroen. En de grappigste, melk met knetter cola! Maar, verstandig als ik was die middag, ik heb ze kunnen weerstaan en daar heb ik nu heel veel spijt van 🙁

Tony's Chocolonely limited edition
WAAR Tilburg
WAAR cadeau

Mijn grote favoriet bij WAAR zijn de spulletjes van Atelier van de Dingen. Keramisch gebakken bekers met daarop een mooie schildering. Waar je van die hele fijne nostalgische herinneringen van krijgt: “wapperende waslijnen in de wind, spelen in de zandbak, bloemen langs de kant van de weg…”. Allemaal dierbare herinneringen terwijl je een warme kop thee drinkt uit deze mooie beker. Zoals ze zelf zeggen, om nieuwe herinneringen mee te maken.

Atelier van de Dingen WAAR
Atelier van de Dingen kopjes
Atelier van de Dingen nostalgie

In de winkel zit ook Le Perron, een bakkerij waar je de heerlijkste broden kan kopen. Maar ook even kan zitten om er te lunchen. Ook Le Perron gebruikt alleen maar producten van biologische komaf. Een perfect huwelijk met WAAR dus!

Le Perron Tilburg
Le Perron WAAR

De mensen die er werken zijn allemaal heel vriendelijk. In deze winkel maakt het niet uit als je er uren rond struint en uiteindelijk niets koopt. “Het mooiste cadeau is jouw glimlach” staat op de voorgevel van de winkel. Dat menen ze echt menen en dat geeft ook weer zo’n goed gevoel! Ik ga er snel nog een keer naar toe, en dan laat ik mijn goede voornemens thuis en koop ik de allerlekkerste Tony’s :-)!

WAAR heeft inmiddels een groot aantal winkel verspreid over het hele land. Check WAAR om te zien welke bij jou in de buurt zit. En geniet van al het moois wat je er ziet!

1 reactie
  1. Mirjam zegt

    Whoehoe! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over WAAR Tilburg!! Dank je wel! ? We worden zoiezo er helemaal blij jullie blog! Gaan we vaker lezen!! Liefs v het team v WAAR x

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.