logo nofruit

“Sur mesure” door Valerie Brems


nofruit2
Met het bouwen van een huis vanaf een eerste schets zijn altijd veel beslissingen gemoeid. Naast onze tuinarchitect – ik ben gezegend met het hebben van een beste vriend die is een ware genie is in het creëren van de mooiste tuinen – hadden we verder geen professionele interieurontwerper nodig. Ooh, de talloze uren die we hebben doorgebracht voor het maken van beslissingen hoe we de kamers zouden verdelen, hoeveel ramen, wat voor soort verwarming, … Ik denk dat het ongeveer zes maanden heeft geduurd tot manlief er doodmoe van was. Ironisch genoeg begon toen het leuke gedeelte voor mij; het kiezen van kleuren, het uitzoeken van materialen. Kortom het bepalen hoe ons huis er van binnen uit zou gaan zien waardoor het een uniek huis werd. Voor mij was dat de meest spannende reis die ik ooit gemaakt heb – van iedere minuut heb ik genoten.

Van alle kamers en hoeken in ons nieuwe huis, was het ontwerpen van de keuken waarschijnlijk één van de meest lonende. Over één ding waren we het er bijna onmiddellijk samen eens; een zwart marmeren aanrechtblad met de kleinste gouden details. Als
aanvulling op onze beide persoonlijkheden; Vincent’s liefde voor klassiek en mijn liefdesrelatie met alles wat eclectisch is. Een ander ding waar we beiden zeker over waren in de keuken was een extra groot eiland; groot genoeg om te borrelen met wijntjes en GT’s met onze vrienden en familie. Maar ook een eiland om in het weekend te gebruiken als gezellige ontbijthoek waarvoor we een comfortabele zitplek nodig hadden. Hiervoor ontwierp ik een bankje die verborgen zit in het eiland.

Vorige week kregen we de kers op de taart; op maat gemaakte kussens voor op het bankje – een donkergrijze voor de wintermaanden en een chique blauwe versie voor de warmere maanden. We hebben de kussens  zelf online ontworpen en op maat laten maken via nofruit.nl en ik weet zeker dat dit niet onze laatste keer zal zijn. Het is makkelijk om te doen en het resultaat is gewoon smashing. Na het kiezen van de stof en de kleur, de vorm die we nodig hebben voor ons bankje en één van de drie verschillende types vulling was het laatste wat ik nog moest doen het invullen van de afmetingen van onze keukenbank. Et voila, twee weken later werden mijn op maat gemaakte kussens thuis bezorgd. Gelukkiger kon je mij niet maken!

Tip! Bestel altijd een aantal staalkaartjes van de stoffen voordat je bestelt; ze hebben de mooiste stoffen in het assortiment voor kussens. Je zult versteld staan wanneer je ze per post ontvangt.

Wil je het originele artikel nalezen op de blog Mirror of Fashion van Valerie Brems ga dan naar http://www.mirror-of-fashion.com/2016/04/sur-mesure.html#more.

Het grijze kussen voor de wintermaanden is gemaakt van Copacabana Black (090) en het blauwe kussen voor de warme maanden is gemaakt van Sunbrella Natté Frosty Chine (10025)

speciaal door valerienofruit3

bank keukeneiland

unieke bank

3 Comments
 1. Aimée zegt

  Hoi Valerie,
  Allereerst, wat een mooie keuken! En de oplossing met het bankje en de mooie kussens (zowel winter als zomer) past goed vind ik.
  Momenteel zitten wij in de periode voor onze verbouwing. Mijn man en ik zitten ook aan de oplossing van het bankje in een kookeiland te denken. Mag ik vragen waar jullie dat hebben laten maken, want veel keukenzaken bieden liever “standaard keukens” en staan minder makkelijk open voor dit soort ideeën. Heb je nog tips hoe we dit aan kunnen pakken?
  Groetjes,
  Aimée

  1. Hedwig zegt

   Hoi Aimée,

   Leuk om te horen dat je de keuken van Valerie zo mooi vindt! Wij, nofruit.nl, hebben de kussens in het keukenbankje voor Valerie op maat gemaakt. Wie de keuken voor haar gemaakt, kan je het beste direct aan Valerie vragen. Haar email adres is valerie@mirror-of-fashion.com.

   Succes met jullie verbouwing!

   1. Aimée zegt

    Hoi Hedwig,
    Bedankt voor je reactie. Ik ga contact met haar opnemen en zodra het bankje bij ons gerealiseerd is hou ik no fruit in gedachten voor de kussens!
    Groetjes, Aimée

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.