logo nofruit

Really really good stuff!

Duurzaamheid, we lezen er zoveel over. Maar hoe en waar moet je beginnen? En het woord wekt kennelijk ook wat irritaties op. Als ik de lijst der meest irritante woorden van 2017 tenminste moet geloven. Voor veel mensen staat duurzaamheid gelijk aan saai, duur en ingewikkeld. Maar we zien steeds vaker dat dát eigenlijk een heel ouderwetse gedachte is.

Op zoek naar een paar leuke kerstcadeautjes stuitte ik op de site Seriouslygood.com. Hier voert duurzaamheid en groen de boventoon. Maar dan leuker en stijlvoller dan ooit!

seriouslygood
Net als al die andere mensen dacht Ingrid van der Chijs, oprichtster van Seriously Good, dat duurzame producten moeilijk te verkrijgen en vooral heel duur waren. Maar tot haar verbazing bleek het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Ze heeft haar baan opgezegd en is begonnen om duurzaamheid leuker, cooler en inspirerender te maken.
Op haar online magazine schrijft ze op een lekker luchtige manier over dit onderwerp. En laat ze zien wat voor goede initiatieven er worden genomen om de wereld weer wat beter te maken. En wat je er zelf aan kan bijdragen. Bijvoorbeeld door de keuzes die je maakt bij je aankopen. Want er staan heel veel leuke lifestyle producten in haar etalage waar prachtige ‘groene’ verhalen achter schuilen. En die mogen verteld worden! En realistisch als Ingrid is, nee, niet ieder product wat ze verkoopt is al volledig duurzaam. Het hoeft ook niet meteen perfect te zijn. Zo lang er maar stappen in de goede richting worden gezet is het goed.
Ingrid van Chijs

Neem gerust een kijkje. Ik weet zeker dat je er inspiratie van krijgt! En wie weet is het woord duurzaam hierna wat minder irritant 😉

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.