logo nofruit

Nofruit zomermagazine is uit!

De zomer is overduidelijk begonnen! We genieten allemaal met volle teugen van het buitenleven. Door het mooie weer is de tuin prachtig groen en bloeien de bloemen in volle glorie. We eten alleen nog maar buiten, het liefst iedere avond van de barbecue. Kortom, de zomerse sfeer zit er al lekker in!

Bij nofruit zitten we al een paar maanden in die zomerse sfeer. Want ook dit jaar hebben we met héél veel plezier een nofruit zomermagazine gemaakt! En eindelijk is ie klaar!

Net als vorig jaar hebben we weer een paar nofruit klanten in beeld gebracht. Zij vertellen over hun tuin en wat deze plek nou zo bijzonder maakt.

Ook het populaire tv-programma Eigen Huis & Tuin ontbreekt niet in ons zomermagazine. We hebben kussens gemaakt voor de mooiste tuinen: van een landelijke tuin tot een heel modern dakterras. En ze komen allemaal uitgebreid aan bod!

nofruit eigen huis en tuin
nofruit eigen huis en tuin dakterras

Dorien, tuin-ontwerpster van Het Groene Fabriekje, vertelt hoe je je tuin zó kan inrichten dat iedereen er zijn plekje vindt. En dan heeft ze het niet alleen over een leuk plekje voor jezelf, maar denkt ze ook de bijen en de vlinders die genieten van het moois in jouw tuin.

nofruit zomermagazine
zomermagazine groene fabriekje

En zoek jij ieder jaar weer naar een paar mooie accessoires voor je tuin? Wij hebben de leukste op een rijtje gezet. Accessoires voor een rustige tuin met naturel look tot een stoere industriële tuin.

nofruit zomermagazine accessoires
nofruit zomermagazine stoel
nofruit zomermagazine bbq

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan snel hier. Het nofruit zomermagazine straalt van je scherm!!

nofruit zomermagazine 2018

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.