logo nofruit

Nofruit in VT Wonen!

Als maker van maatkussens liggen we inmiddels in heel veel huizen. En vaak krijgen we hele mooie foto’s toegestuurd van onze klanten die zó trots zijn op hun zelf ontworpen set dat ze ons het eindresultaat laten zien. En soms worden we verrast door een publicatie in VT Wonen!

Zo ook bij deze zelf ontworpen woning in Diepenveen. Na jarenlang op een schip te hebben gewoond wilden de bewoners Arno en Paulien en hun kinderen Bram en Isa hun vrijheid terug voelen in hun nieuwe huis op het vaste land. Het werd een stukje midden in de natuur maar dichtbij de stad om toch niet helemaal afgezonderd te zijn.

Enthousiast bekijken wij de binnenkijker en zien we mensen die leven in hun zelf ontworpen droomhuis!

nofruit vt wonen

Het huis is gebouwd rondom een patio, waardoor de ramen en deuren altijd open kunnen staan. Het geeft veiligheid en veel privacy, maar vooral een fijne wind die door het huis kan waaien.

De bewoners gaan nooit op zoek naar iets nieuws, maar lopen liever tegen dingen aan. Of ze laten iets op maat maken. Zoals bij nofruit waar ze voor een aantal banken in en rondom huis kussens op maat hebben laten maken.

Cartenza uni sea green
Kunstleer creme

“De patio is voorzien van een podium met jacuzzi, plantenbakken en een lekker grote bank. Matraskussen op maat gemaakt door nofruit, sierkussens van Goede Design en Loods 5″. De zeegroene kussens in de patio zijn gemaakt van de stof Cartenza Uni Sea Green.

“Achter de voordeur schuilt een ruime hal, met stalen deuren. De gang is voorzien van een fijne loungeplek waar je in de ochtendzon je schoenen aantrekt met uitzicht op de patio. Het is voor Bram en Isa ook de ultieme plek om zich te verliezen in hun iPad”. Voor deze bank hebben Arno en Paulien gekozen voor kunstleer Flame Dakota Creme.

Streepjes stof
Ferrari rood

“Isa heeft geen invloed gehad op het ontwerp van haar kamer. Toen we haar de schetsen lieten zien, was ze meteen enthousiast. Matraskussens op maat gemaakt door www.nofruit.nl“. Isa ploft neer op een kussen dat is gemaakt van stof Nicobar 162.

“Zowel de kamer van Isa als die van Bram is voorzien van een hoogslaper. Naar een Amerikaans idee uit het boek Mini Huizen“. Ook op de kamer van Bram is een fijn hoekje gecreëerd met een matraskussen waar hij heerlijk kan relaxen. Dit plofkussen is gemaakt van stof Cartenza Uni Ferrari rood. Alleen de naam al maakt het kussen stoer!

Wil je het volledige artikel lezen, koop de VT Wonen Binnenkijker – december 2016 dan nú in de winkel. Op de website van VT Wonen staan ook nog een paar mooie foto’s van deze binnenkijker.

VT Wonen binnenkijker

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.