logo nofruit

Nofruit gaat verhuizen!

Ga ook eens naar ons nieuwe interieurblog

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Bij nofruit is het allemaal begonnen zoals je vaker hoort. Op een zolderkamertje, met een goed idee. Na de zolderkamer volgde een echt kantoor, met twee werkplekken. In datzelfde kantoor zitten we nu, 7 jaar later, nog steeds. Maar dan met 8 werkplekken… Met een beetje verbeeldingskracht kan je je dus wel voorstellen dat we, zo samen, nét wat te dicht op elkaar zitten nu.

We zijn duidelijk uit ons jasje gegroeid en een nieuw onderkomen is een grote noodzaak. De afgelopen 1,5 jaar heeft Lennaert heel wat bedrijfspanden bezocht in en rondom Vught. We willen graag genoeg ruimte voor alle werkplekken (en dan niet met z’n achten op een kluitje zoals nu), een ruimte om te kunnen overleggen, een fijne tafel om samen te lunchen, een rustig hoekje om even te kunnen bellen en uiteraard een mooie showroom om klanten te kunnen ontvangen. En toen kwam daar ons pand voorbij!

Een pand in de categorie: ruwe bolster, blanke pit. Want nu is het nog vooral een loods, waarvan het omhulsel helemaal in de huidige staat zal blijven. Maar in die rauwe ruimte komen losse units te staan. De ene zal dienen als kantoor, de ander weer als vergaderruimte. We vinden het een super leuke uitdaging om van deze ruimte het allergaafste kantoor van Vught en omstreken te maken!

De industriële sfeer van het pand blijft, maar het wordt natuurlijk wel zo comfortabel gemaakt zodat we er goed kunnen werken. En het wordt vooral heel erg mooi! Alle gelige en crème kleurtjes op de wanden gaan plaatsmaken voor strak wit met antraciet. Achter de grote roldeur komt een evengrote glazen pui met openslaande deuren. Zo krijgen we veel daglicht binnen. De originele betonnen vloer met haar scheuren en oneffenheden blijft zoals ie is. Een vloer met karakter noemen we dat. De geblokte pvc vloer gaat er als eerste uit, daar komt iets fris voor in de plaats. De units worden gebouwd met veel glas en underlayment hout. Er komen ‘hoekjes’ waar zitjes met de mooiste nofruit kussens worden gecreëerd. Om even rustig te kunnen bellen of voor een kort overleg met een collega. Maar natuurlijk ook als inspiratie voor de klanten die onze showroom bezoeken. Want hoewel de feitelijke showroom boven op het bestaande kantoor wordt gebouwd, zullen klanten genoeg nofruit-moois zien voordat ze de stalen trap oplopen. De foto hieronder is een verzameling plaatjes die ons hebben geïnspireerd bij het ontwerpen van ons nieuwe kantoor. Om je een idee te geven van de sfeer van ons nieuwe onderkomen.

nofruit kantoor

Komende weken zitten we volop in de verbouwing. Eind oktober hopen we in ons nieuwe kantoor te kunnen werken en klanten te ontvangen in onze nieuwe showroom. Omdat we het zelf altijd leuk vinden om verbouwingsverhalen van anderen te lezen, en dan iedere keer verrast zijn door de foto’s die de verbouwing vertellen, zullen we je zo nu en dan een update geven van onze verbouwing.

8 Comments
 1. Inge Matze zegt

  Succes met de verbouwing en de uiteindelijke verhuizing

  1. Lennaert zegt

   Dank je wel!

 2. rien spijkers zegt

  Dus dat wordt straks weer een nieuwe start!

  1. Lennaert zegt

   Ja, nieuwe start in een super gave omgeving!

 3. Ton zegt

  Leuk dat de klanten via het dagboek betrokken worden bij jullie wedervaren. Ja, een hele klus, er zijn zo veel mogelijkheden om een nieuwe werkplek te creëren. Maar het gaat er vast goed uitzien. Even doorbijten maar.
  Veel succes!

  1. Lennaert zegt

   We zijn er ook van overtuigd dat het heel mooi gaat worden! We houden je op de hoogte.

 4. Clément Van Mol zegt

  Pico Bello zoals jullie kussens!

  1. Lennaert zegt

   Dank je!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.