logo nofruit

Mannen- en vrouwentuin van Eigen Huis & Tuin

Wilco en zijn vriendin Inge zijn gaan samen wonen in het Gelderse Huissen. Ze hebben allebei twee dochters van 10 en 13. Sinds Inge bij Wilco is ingetrokken is het een gezellige, vrouwelijke boel geworden en ook de inrichting is een stuk minder kaal. Maar de tuin is nog behoorlijk saai en ook iets te mannelijk voor dit gezellige huishouden.

In het ‘kippenhok’ van Wilco wil hij graag een mannelijk plekje voor zichzelf houden. Daar heeft het team van Eigen Huis & Tuin wat op bedacht. De ene helft wordt een vrouwelijke tuin met lekkere lounge bank en veel gekleurde bloemen. En de tweede helft van de tuin wordt het stekje van Wilco. Een mannelijke tuin met een bartafel en veel stoere planten.

mannen vrouwen tuin
vrouwen tuin

In het vrouwen gedeelte van de tuin staat een zelfgemaakte loungebank gemaakt van Douglas hout. De blauwe kussens die erop liggen zijn op maat gemaakt van Sunbrella Solids Mineral Blue. Wijnvaten doen dienst als bloembak voor de paarse Afrikaanse lelies.

Sunbrella solids
sunbrella mineral blue

In het mannengedeelte van de tuin is een bar en lange tafel gemaakt waar Wilco met zijn vrienden kan hangen. Het blad van de tafel is een massieve boomplank van de Douglas spar. Om zijn eigen bier te kunnen brouwen heeft Tom in oude melkbussen hopplantjes gezet. Aan deze plantjes bloeien mooie groene hopbellen, die in de zomer veel vlinders aantrekken. Toch een vrouwelijke touch in deze mannentuin 😉

mannen tuin
mannen tuin

Wil je de uitzending van de mannen en vrouwentuin zelf bekijken? Klik dan op hier op mannentuin en vrouwentuin om ze beide te bekijken.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.