logo nofruit

Maatkussens voor de tuinbank

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Remadewithlove.nl, het druk bezochte blog van Anne. Waar zij schrijft over haar leuke interieur stijl en DIY items. Een ondernemend type als je haar een beetje volgt. Maar ook een reislustig type, waarbij ze je in haar blog meteen tipt over de leukste hotspots in Nederland en ver daarbuiten die ze zelf heeft bezocht.

Re-styling

Een tijdje geleden benaderde Anne ons met het verhaal dat ze haar tuin deze zomer een restyling wilde geven. De tuin was al prachtig. Maar er mocht meer groen in. Inmiddels staan er leibomen, hortensia’s en siergrassen in de borders en pronkt er een moderne zwarte pergola waar de schommel van haar dochtertje June aan hangt. En ook de tuinbank is aan de beurt. Daar moesten twee dingen aan veranderen: kleur én comfort.

Schuren-beitsen-schuren-beitsen….

Het vinden van de juiste kleur voor de tuinbank was al een klus op zich. Want een kleurkaart en de werkelijke kleur op de tuinbank bij dag- en zonlicht is toch wel wat anders, ondervond Anne. Na de nodige uitprobeersels (van het ongevraagde mintgroen naar zwart naar uiteindelijk een warme greige kleur) is de perfecte kleur dan toch gevonden! Deel één van de tuinbank was geslaagd.

tuinbank op maat kussens
tuinbank nieuwe kussens

Na urenlang schuren en beitsen komt eindelijk het leukste gedeelte (vinden wij…😜): het kiezen van nieuwe kussens voor de tuinbank. Want zitcomfort vertelde ik al, daar wilde Anne ook wat aan doen. Ze heeft de tuinbank zelf gemaakt. Helemaal naar de wensen en maten zoals ze de tuinbank wilde hebben. Na een zoektocht voor een zitkussen voor de tuinbank kwam Anne erachter dat winkels alleen kussens verkopen in standaard maten. En die waren er nou nét niet in de maat van haar tuinbank. Maar niet gevreesd! Want nofruit maakt op maat gemaakte kussens precies in de afmeting die jij wil. Dus ook voor de tuinbank van Anne.

Nieuwe tuinkussens!

En dan komt het leukste gedeelte voor Anne: het kiezen van de kleur en stof voor de tuinkussens. Natuurlijk heeft ze op onze website goed gekeken naar alle verschillende kleuren en stoffen die we hebben. Haar voorkeur ging uit naar neutrale tinten. Via onze website heeft ze een paar stofstalen aangevraagd die ze thuis goed heeft bekeken bij de kleur van de tuinbank. Dit keer geen gedoe met de lichtinval van de kleur. Met onze stofstaaltjes weet je zeker: “what you see is what you get”.  De keuze viel op de stof Southend in kleur White. Een lichte gemêleerde stof die perfect past bij de warme greige kleur van de tuinbank. Zoals al onze stoffen is ook de Southend makkelijk schoon te maken als er geknoeid wordt, en dat is fijn hoor in een gezin met jonge kinderen…! Wil je deze stof zelf van dichtbij bekijken, vraag dan een gratis stofstaaltje aan. En we sturen het per post naar je toe.

tuinbank maatkussens
nofruit witte kussens

Hippe printjes!

Bij de restyling van de tuin is June ook flink verwend. Zo kreeg ze een schommel voor het zwieren en zwaaien. En voor haar eigen momentjes staat er nu ook een mini picknick tafel in de tuin. Met mini op maat gemaakte kussens natuurlijk! In eerste instantie had Anne gekozen voor Southend stof, zoals als de kussens voor de tuinbank. Totdat we haar vertelden dat nofruit een samenwerking heeft met Motiflow. Motiflow is een platform waar designers en illustratoren van over de hele wereld hun zelf ontworpen patronen plaatsen. Je kijkt echt je ogen uit, zo veel moois kom je er tegen. Het patroon kan vervolgens  worden geprint op verschillende soorten stof, behang en zelfs inpakpapier.

Voor de kussentjes van June’s picknick tafel wordt het uiteraard stof, outdoor stof wel te verstaan.  Met alle voordelen van outdoor stof. Want de mini kussentjes moeten tegen zonlicht, een lekkere Hollandse bui en vieze handjes kunnen. Anne koos voor een lichte kleur stof die Seeds heet, een leuke knipoog naar de tuin vinden wij.

nofruit motiflow
picknick tafel kussens
maatkussens print

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.