logo nofruit

Maatkussens in de Mate

Ga ook eens naar ons nieuwe interieurblog

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Trots als een pauw zien we onze design stoel, de Mate, her en der voorbij komen. Op de site van blogster Wimke, met hele mooie kussens in een aardse tint. En een paar maanden geleden in woonmagazine Eigen Huis & Interieur waarin de Mate pronkte in een hele gave industriële loft-woning.

De Mate maak je helemaal zelf. Je zet de stoel zelf in elkaar. Het ontwerp is zo gemaakt dat dat echt een klusje van niks is. Maar ook de kussens maak je zelf, beter gezegd je ontwerpt de kussens zelf. Bij nofruit kan je alle kanten op met je ontwerp. Zo hebben de kussens van deze Mate verschillende kleuren. Dat zien we vaak genoeg, dat bijvoorbeeld de zijkanten in een andere kleur wordt gemaakt. Of de onder- en bovenkant anders zijn zodat je in een handomdraai een totaal andere uitstraling van de stoel krijgt. Maar deze a-symmetrische ontwerp van het kussen vinden we toch wel heel erg leuk! Recht toe recht aan, maar toch ook weer niet.

De kussens zijn gemaakt van Sunbrella Renaissance Heritage stoffenlijn. Een gerecyclede stof van oude lappen met een mooie stoere uitstraling. Kleur Ashe van Sunbrella Renaissance Heritage is de basiskleur. Bij het ene kussen wordt Ashe gecombineerd met de groene kleur Leaf. Het andere kussen is de oranje getinte kleur Pumpkin van de Renaissance Heritage lijn gebruikt. Wil je de kleuren in het echt zien, vraag dan gratis stofstaaltjes aan.

Vind je het leuk om zelf kussens te ontwerpen voor de Mate, ga dan naar nofruit. Heb je, net zoals bij deze kussens, een heel eigen ontwerp in je hoofd? Stuur een mailtje naar info@nofruit.nl. Dan gaan wij jouw kussens voor je maken!

Mate nofruit sunbrella
Mate nofruit
Sunbrella Renaissance
Mate stoel nofruit
Sunbrella Renaissance Heritage
Nofruit stoel fauteuil

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.