logo nofruit

De leukste strandhuisjes aan de kust!

strandhuisjes

In slaap vallen met het geruis van de zee, wakker worden met uitzicht op zee… En overdag heerlijk met je voetjes in het zand de dag doorbrengen op het strand. Strandhuisjes aan de Nederlandse kust zijn immens populair en zitten vaak al een jaar van te voren volgeboekt. Misschien ben je voor deze zomer al te laat, maar dan ben je zeker op tijd voor volgend jaar. We hebben de allermooiste voor je op een rij gezet.

strandhuisje Cadzand

Strandhuisje Cadzand-Bad

Het allerfijnste aan deze huisjes? Je eigen terras op het strand! De huisjes zijn spiksplinter nieuw, sinds dit jaar. Helaas is het wel al volgeboekt tot eind september, maar hoe vaak hebben we al niet mooie na-zomer dagen gehad in oktober!

molecaten.nl/hoogduin/strandhuisje

Strandhuisje Groede

Elk strandhuisje heeft een eigen unieke inrichting met een Zeeuws thema. Een gedeelte van de slaapruimte is op een vide, wanneer je de gordijnen openlaat val je met uitzicht op zee in slaap!!

strandcampinggroede.nl/nl/strandhuisjes

strandhuisje Groede
Haagse strandhuisje

Haagse Strandhuisjes – Kijkduin

Stijlvolle, luxe huisjes met veel vrijheid rondom het huisje. Een initiatief van Stichting Leef met de Zee, wat staat voor genieten van het strand én zorg voor de zee en haar omgeving. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van groene energie.

haagsestrandhuisjes.nl

Stranddroom –

strand tussen Westkapelle en Domburg

Knusse huisjes waar je kan genieten van rust en ruimte op het strand vlakbij Domburg. Twee keer per week kan je ontbijt laten bezorgen, geserveerd in een gezellig mandje.

stranddroom.nl

Stranddroom
strandhuisje Bloemendaal

Sea Lodge – Bloemendaal

Deze huisjes staan niet pal op het strand, maar midden in de duinen. Allemaal hebben ze een frisse, moderne uitstraling. Het bijzondere is dat je de privacy en het comfort van een vakantiehuis hebt maar de service van een hotel! De bedden worden voor je opgemaakt en er is een speciale broodjesservice voor het ontbijt ‘s-morgens.

SeaLodge

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.