logo nofruit

5x de leukste DIY websites!

Geen standaard interieur maar een huis met een persoonlijk tintje. De mooiste dingen in het leven worden door jou zelf gemaakt! DIY maakt je leven uniek en bijzonder. Het fijne is, je kan de DIY ideeën makkelijk zelf aanpassen naar je eigen wensen als je bijvoorbeeld de kleur net iets anders wil. En als je een complimentje krijgt zeg je vol trots; dank je wel! Om je van wat inspiratie te voorzien hebben wij de 5 leukste DIY websites en blogs op een rijtje gezet.

woonblog.be

Een populaire Belgische woonblog gemaakt door Tom en Brit. Met praktische DIY projecten waarbij invloeden uit Scandinavisch design altijd voelbaar zijn. Kleurrijke vaasjes van glazen flessen, kapstokjes gemaakt van takken en een tafel gemaakt van een oude koffer. Het ziet er allemaal zó gaaf uit!

 

DIY nofruit

 

IMAKIN DIY design

IMAKIN brengt DIY ideeën naar het niveau van DIY design! Op de website zoek je je favoriete DIY product uit, Imakin zorgt ervoor dat de benodigdheden in een pakketje thuisbezorgd krijgt en jij gaat aan de slag als ontwerper. De DIY-paketten zitten vol mooie materialen en een duidelijke instructie, zodat het vooral leuk is om te maken.

 

DIY pakket

 

Bringinghappiness.nl

Lonneke blogt over alles wat haar vrolijk maakt, zo ook leuke DIY’s; terracotta potjes met geometrische vormen, muurdecoraties en waxinelichtjes. Het ziet er inderdaad erg mooi en vrolijk uit. Ze fotografeert alles zelf en dat doet ze prachtig! Bij alles wat we zien krijgen we zin om het te maken…

DIY happiness

 

A cup of life

Een lifestyleblog die vrouwen wil inspireren tot een creatief, vrolijk en positief leven. Dagelijks deelt Sharifa DIY-projecten over interieur, maar ze weet ook raad met onderwerpen als food, fashion en beauty. De dingen die ze post heeft Sharifa allemaal zelf gemaakt. En keer op keer spat het enthousiasme van je scherm! Naast de DIY- projecten deelt ze ook kleine dingen uit haar leven met vlogs en foto’s.

cup of life

 

Remade with love

Een online hotspot voor creatieve DIY-projecten, betaalbare interieur ideeën en bijzondere plekjes in binnen- en buitenland. Naast DIY-artikelen schrijft Anne ook over upcycling; het opknappen van oude meubeltjes. Ze heeft een liefde voor een interieur waarin oude producten worden hergebruikt in combinatie met nieuwe items. Dat verraad meteen de naam van haar populaire blog!

upcycling

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.