logo nofruit

Leer tuinieren van tuinbloggers!

Tuinieren, met van die groene vingers. Iedereen met een tuin of balkon wil graag zo’n weelderige oase waar alles in bloei staat en het gazon er prachtig groen bij ligt. Maar de werkelijkheid is vaak wat lastiger. Met alleen liefde en aandacht lukt het niet altijd. Voor jou de leukste tuin bloggers met ieder haar eigen stijl en karakter. Zo leer jij de kneepjes van het vak. En hun inspiratie en leuke verhalen krijg je er gewoon bij!

Tuinblogger.nl

Over mooie bomen, planten en bloemen. De verschillende seizoenen in de tuin en onderhoud tips. Voorzien van prachtige foto’s uit de tuin van Esther. Verwacht geen hippe tuintrends, maar wél veel inspirerende en informatieve blogs over al het moois uit haar tuin!

nofruit zomermagazine

Mariekenolsen.blogspot.nl

Marieke heeft een grote passie voor tuinieren, waarbij alles in het teken staat van bloemen. Eigenlijk is haar tuin één groot bloemstuk! Als bloemen-styliste laat ze ook zien hoe je op verfrissende wijze zelf de mooiste boeketten uit eigen tuin maakt.

tuinbloggers nofruit

Stijlvolstyling.com/tuin

Veelzijdig interieur blog met veel aandacht voor de tuin. Of je nou je balkon opnieuw wil inrichten, een andere styling voor je tuin zoekt of wil lezen over de laatste tuin-trends. Susan inspireert je! En vaak met leuke shoppingtips voor tuinmeubels en accessoires.

nofruit stijlvolstyling blog

Volkstuinverhalen.nl

Het hebben van een volkstuin was voor Marieke één grote ontdekkingstocht. Maar inmiddels is ze gepokt en gemazeld. En schrijft ze de leukste verhalen over haar mooie volkstuin in de grote stad. Ook diy’s en recepten uit haar eigen tuin komen voorbij.

nofruit volkstuinen

Tuinen.nl

Heel veel praktische informatie over het onderhoud van je tuin. Met een handige tuinkalender zodat je precies weet wanneer je wat moet zaaien en snoeien. Maar ook tips over tuin-ontwerp en het aanleggen van een moestuin.

nofruit tuinen

Dit artikel staat in het nofruit zomermagazine. Wil je nog meer inspiratie over tuin, de leukste tuin-accessoires en verhalen van nofruit klanten over hun bijzondere tuin? Klik dan hier en lees het leukste magazine van deze zomer!

nofruit zomermagazine 2018
3 Comments
 1. Tuin liefde zegt

  Bedankt voor het tippen van deze blogs, ik ga eens een kijkje nemen! 🙂

 2. Kwekert zegt

  Wat een leuke blogs allemaal. Wij misten wel het binnenhuis tuinieren gedeelte. Daar staan wij van Kwekert.nl voor! Neem eens een kijkje op onze website en kijk of binnenshuis kweken iets voor u is! Kwekert.nl zorgt voor een mooi designstuk voor binnenshuis zodat jij je eigen kruiden kunt kweken.

  1. Hedwig zegt

   Dat is inderdaad wel een hele leuke, binnenhuis tuinieren! We houden het in gedachte, wellicht een leuk item voor een nieuw blog.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.