logo nofruit

Kerstboom voor het hele jaar!

Bij nofruit ontwerp je je eigen kerstboom. Een kerstboom die je alle jaargetijden kan gebruiken. Van winter naar lente, zomer én herfst Een kerstboom die je het héle jaar gebruikt. Geen uitvallende naalden, geen scheutjes water om de drie dagen. Ho-ho-ho horen we je al denken, maar hoe dan?

Van kerstboom naar chill plek

De kerst-kussen-boom van nofruit is gemaakt van gestapelde poefjes, van groot naar steeds ietsjes kleiner. En is Driekoningen voorbij en ben je de kerstboom weer beu in je huis, dan gebruik je de poefjes zoals je altijd poefjes gebruikt in je huis. Dus als lekkere zitplek, voetenbankje of bijzettafeltje. En voor in de kinderkamer maak je met alle poefjes bij elkaar een mega relaxte chillplek, zoals op de foto hieronder wordt gebruikt.

De kerst-kussen-boom ontwerp je helemaal zelf. Online kies je de stof en de kleur. Wil je graag een traditionele groene kerstboom? Of ga je voor een pastelkleurige kerstboom, helemaal in de kleuren van je interieur?

Zelf ontwerpen

De Nofruit kerst-kussen-boom met de afmetingen van de 6 poefjes (zoals op de foto’s) is er vanaf € 475,-. Bij Nofruit ontwerp je altijd zelf je eigen kussens en poefjes. Dus wil je de kerst-kussen-boom liever wat kleiner of een stukje groter dan past de prijs zich automatisch aan aan jouw ontwerp. Ga naar de ontwerptool om je eigen ronde of vierkante kerstboom te ontwerpen! En kom je er niet helemaal uit? Laat het ons dan even weten, dan helpen we je graag verder met jouw kerst-kussen-boom! En kijk nog even naar ons leuke kerstmannetje die zo vrolijk onze kerstboom voorbij schrijdt met zijn slee! 🎅🏼

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.