logo nofruit

Gastblog door Janne Selen van Vormlab

[dt_quote]

De eerste post van onze nieuwe gastblogger Janne Selen van Vormlab!

Als interieurontwerpster doet Janne waar haar hart ligt en is ze dagelijks met interieur bezig.

Vandaag inspireert zij ons met een nieuw zitplekje in haar huis!

[/dt_quote]

Het constant veranderen van mijn woning is toch wel één van mijn favoriete bezigheden. Ik kan er uren mee zoet zijn. Dan stal ik al mijn accessoires uit die ik heb (en dat zijn er best wat), haal ik alle kastjes, schappen en wanden leeg en begin ik weer helemaal opnieuw met het stylen van mijn woning. Ik zou zeggen, probeer het eens! Je zult er versteld van staan wat styling met je woning kan doen. Je kunt al veel veranderen door wat leuke nieuwe planten, een mooie vaas of wat nieuwe kussens in een andere kleur dan voorheen neer te leggen.

Het dressoir in mijn woonkamer is en blijft een soort van showroom voor mij. Hier kan ik lekker variëren met styling en er staat elke week wel een andere combinatie van planten en accessoires op. Heerlijk om hier mee bezig te zijn! Nu zat ik al een tijdje met het idee in mijn hoofd om een extra zitje te creëren op dit dressoir. En als ik eenmaal een nieuw idee heb, gaat het enorm kriebelen, kan ik het niet meer uit mijn hoofd zetten en moet en zal het er komen. En dat gebeurde ook :).

Ik had voor interieur projecten al vaker maatkussens besteld bij Nofruit. Zij maken de kussens speciaal voor jou op maat. Je kunt hierbij zelf de vorm en afmetingen kiezen en je kunt zelf bepalen van welke stof het kussens gemaakt moet worden. Je kunt er dus helemaal je eigen creatie mee maken! Het komt namelijk vaak voor dat je een kussen nodig hebt in een formaat of kleur die eigenlijk nergens te verkrijgen is. Dan is dit de ideale oplossing!

Wil je meer inspiratie van Janne? Neem dan een kijkje op haar eigen blog en ga naar vormlab.nl.

Janne Selen
vormlab
[dt_quote]

“Ik zat al een tijdje met het idee in mijn hoofd om een extra zitje te creëren op dit dressoir. Dan moet en zal het er komen!”

[/dt_quote]

vormlab
janne vormlab
vormlab den bosch
kussen op maat
[dt_quote]

“Nofruit maakt kussens speciaal voor jou op maat. Je kunt er dus helemaal je eigen creatie mee maken!”

[/dt_quote]

maatkussen

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.