logo nofruit

Ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl

Vanaf nu gaan we verder op ons nieuwe interieurblog

Vind je op dit blog allerlei inspirerende verhalen over interieur, tuin en unieke dingen die we mooi vinden. Vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl.  Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Van de makers van nofruit

Als makers van kussens voor elke zitplek is zitten nogal ons ding. Bij nofruit zijn we als dé zitexpert de hele dag bezig met het realiseren van de fijnste, mooiste en beste zitkussens. Ontworpen door onze eigen klanten vanuit hun eigen luie stoel. In de loop der jaren hebben we ontelbaar veel mooie zitplekken voorbij zien komen, die wij stuk voor stuk mochten voorzien van gave maatkussens. Elke week komen er weer originele zitplaatsen bij. De hoogste tijd om ze met jullie te delen op ons nieuwe blog in de rubriek Mijn ontwerp, dachten wij zo. En daarnaast hebben we het op ons nieuwe interieurblog over het ontwerpen van zitmeubels, showen we de nieuwste trends op interieurgebied en laten we andere zitexperts aan het woord over hun favoriete zitplek.

Waarom een nieuw blog?

Elke plek jouw zitplek. Bij nofruit gebruiken we deze woorden al een paar jaar als slogan. En omdat ze zo goed de lading dekken, is het de hoogste tijd deze woorden breder in te zetten. Vanaf vandaag gaat ons blog verder op elkeplekjouwzitplek.nl. Met alles wat je wilt weten over zitten en interieur! Ons smakelijke interieurblog wordt doorlopend gevuld met frisse inzichten, fruitige ontwerpen en sappige weetjes. Over zitten dan hè. Van fruit hebben we geen verstand.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.