logo nofruit

Het vintage daybed van Deense_zomer

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Pareltjes van interieurs, die je al lange tijd volgt op Instagram. Waar wij nofruities met een nofruit-oog naar kijken… een nofruit kussen zou daar toch prachtig staan, denken we dan. Zien we hoekjes, bankjes, zitplekjes waarvan we denken, já dat is de plek!

Keukenbankjes, nisjes, onze Mate. Al heel wat zitplekjes zijn voorbij gekomen. Deze keer hebben we een daybed wat we jullie graag willen laten zien. Het is een vintage daybed, een Marktplaats-vonst van €10,-. Linda, van het populaire blog Deense Zomer, is dol op het afstruinen van marktplaatsen voor de mooiste items en kwam dit daybed tegen. In notime stond het daybed in haar woonkamer. En ze is er blij mee!

daybed kussens

Het kussen wat in het daybed lag was aan vernieuwing toe nu het de functie van zitbank heeft gekregen in de woonkamer. En verschillende losse sierkussentjes als rugkussen, dat bleek toch niet zo handig. Linda ging op zoek naar een nieuw kussen. Eentje voor op het bed én eentje voor de rug. En zo kwam ze bij ons, nofruit, uit. Hieronder een mooie voor én na foto.

make-over daybed

Nadat ze haar stofstaaltjes had ontvangen, kon de keuze worden gemaakt. Copacobana white taupe moest het gaan worden. Copacobana is een wat grover geweven stof met een vintage uitstraling. Heel mooi bij haar daybed. En dat niet iedere vlek meteen zichtbaar is op deze gemeleerde stof is natuurlijk mooi meegenomen. De vulling van het zitkussen was nog in prima staat, dus met alleen een nieuwe hoes  is het kussen weer als nieuw. Linda heeft het rugkussen niet over de gehele lengte van het daybed laten maken. En door het schuin te laten maken heb je meteen een lekkere zit als je het kussen tegen een muur neerzet. Omdat jij de dikte van het rugkussen zelf beslist, kan je de diepte van de bank zelf bepalen.

Copacobana stof
nofruit copacobana

In haar blog beschrijft ze hoe ze haar eigen kussens heeft ontworpen. Een leuk verhaal om te lezen, geloof me. Ben je nog niet bekend met het zelf ontwerpen van maatkussens van nofruit, dan legt zij je haarfijn uit hoe je te werk moet gaan om zelf ook een kussen op maat te ontwerpen. Linda laat zien hoe je met kleine dingen verschillende stylen creëert. Van minimalistisch tot wat uitbundiger. Welke stijl vind jij het mooiste?

Een daybed past in ieder interieur. Om dat te laten zien heeft Linda verschillende stylen gemaakt in haar interieur. Van minimalistisch tot wat uitbundiger, in alle settings staat het daybed super! Welke stijl vind jij het mooiste? Op haar instagram account van Deense Zomer zie je nog veel meer van haar interieur.

daybed kussen op maat
daybed nieuwe kussens
daybed maatkussens

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.