logo nofruit

Een ronde tafel én een eetkamerbank

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Een ronde tafel zien we op dit moment in veel interieurs. Omdat het er zo mooi uitziet in een kamer waar veelal hoekige meubels staan. Het breekt de boel een beetje. En aan een ronde tafel zit je tegenover iedereen en zie je iedereen. Maakt een zondagochtend ontbijtje met je gezin gezellig en tijdens een etentje met vrienden kan iedereen het gesprek volgen. En vergeet niet dat in een kleine ruimte een eethoek met een ronde tafel ruimtelijker oogt. Alleen maar voordelen, als je het ons vraagt.

Mariët van der Kooij van het populaire blog MissJettle kwam bij ons met de vraag of we een kussen op maat wilden maken voor het eetbankje. Dat bij een ronde tafel staat. Nou maken we heel veel maatkussens voor eetbankjes, maar eigenlijk staan die altijd aan een hoekige tafel. Dus ons interieur-hart begon sneller te kloppen. Want dit klinkt heel gaaf, maar ook gewaagd. Want klopt het plaatje van ronde eettafel en langwerpig keukenbankje bij elkaar? Nu kennen we de smaak van MissJettle goed omdat we haar al lange tijd volgen via Instagram. Dus we wisten, dit wordt écht wel een plaatje!!

MissJettle heeft op haar blog een leuk verhaal geschreven over haar nieuwe eethoek met ronde tafel. Hoe ze eerst heeft proef gedraaid met een Ikea kast die ze tot eetbank heeft omgetoverd. Dat het kiezen van de juiste kleur van het kussen op maat niet zo maar gemaakt was. Maar ze uiteindelijk ontzettend blij is dat haar man en zoon zo’n goeie smaak hebben!

sunbrella natte

Want wordt het grijs of wordt het groen? De meningen in het gezin waren verdeeld. De gratis kleurstaaltjes die we toestuurden moesten duidelijkheid geven. Uiteindelijk kreeg een grijs tint de doorslag en werd het kussen gemaakt in de kleur Grey Chine van de Sunbrella Natte lijn. Een lekkere zachte stof met een luxe uitstraling. Een stof die niet verkleurt door zonlicht. Wel zo fijn als de zon regelmatig op het kussen schijnt!

nofruit sunbrella
sunbrella maatkussen
kussen op maat eethoek

Weet je wat wij éxtra leuk vinden aan de eethoek van MissJettle? Kijk, de eetbank van 2.40 meter lang is veel langer dan de diameter van de ronde tafel. In eerste instantie denk je dus dat de bank te lang is voor deze ronde tafel. Maar hierdoor creëer je juist een extra zitplekje. Gewoon om even lekker te zitten voor een rustmomentje. Een potje candy crush. Of om er eens even goed voor te gaan zitten als je kids je huis verbouwen onder het mom van ‘we zijn zo lekker aan het spelen’. Een onverwacht leuke zitplek vinden wij het! Ben jij om voor een ronde eettafel met een lange eetkamerbank?

missjettle eethoek
maatkussen eetbank
eethoek maatkussen

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.