logo nofruit

Een luxe palletbank is heel eenvoudig

Ga ook eens naar ons nieuwe interieurblog

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

Dat deze bank gemaakt is van eenvoudige europallets zou je zo op het oog niet zeggen toch? Nou het is toch echt zo. En nog beter, het is echt super eenvoudig om deze palletbank te maken! Kortom, aan de slag dus.

Je begint dus heel eenvoudig met losse pallets. Voor deze bank zijn het europallets van 120×80 met wieltjes eronder geplaatst. Het kunnen bijvoorbeeld ook 2 pallets op elkaar zijn. Dat is aan jou.

losse europallets

De volgende stap is dus een fraaie hoes eromheen. Deze kunnen wij bij nofruit heel eenvoudig voor je maken hoor. De hoes hebben we 121×81 cm gemaakt (Zodat deze er net overheen past)

En dan nog lekker je kussens ontwerpen. De kussens in deze set zijn trouwens gemaakt van Sunbrella Solids stof in de kleur Blush. Dat is een waterafstotende stof die niet verkleurt en makkelijk te wassen is. Ideaal dus als je bank buiten staat.

En dan begint het echt leuke werk! De boel lekker stylen en daarna uitgebreid met een glas wijn/bier/thee/koffie/… urenlang genieten. Wat kan het leven toch mooi zijn soms….;-)

2 Comments
 1. Patty zegt

  Wat zijn de kosten voor hoes en kussens?

  1. Lennaert zegt

   Goede vraag. Dit hangt helemaal af van materialen die je kiest. Je kan dit eenvoudig zelf berekenen op maatkussens.nl. Via deze link kom je direct bij het ontwerpen: uit: https://www.maatkussens.nl/stappenplan

   Voor de hoes over de plaates kan je gewoon een kussenhoes selecteren en dan kiezen voor “geen vulling”.

   Veel plezier met ontwerpen!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.