logo nofruit

Dit verschil kan een tas maken!

Een paar maanden geleden bezochten Lennaert en Daniëlle (mr & mrs nofruit) de Swan Market in Rotterdam. Een inspirerende lifestyle markt waar startende, creatieve ondernemers hun producten showen aan het grote publiek. Zo kwamen zij in gesprek met Georges.

Georges is een bijzonder mens. Na jaren gewerkt te hebben in de entertainment wereld besloot hij tijdens familiebezoek in Indonesië dat hij zijn leven anders wilde invullen. Dit turning-point kwam doordat hij een jongetje op straat onder een prullenbak zag slapen. Vanaf dat moment is hij zich gaan inzetten voor kansarme kinderen in Indonesië.

Nofruit Lennaert

Om geld in te zamelen voor zijn projecten verkoopt Georges de InspirationBag. Een linnen tas die stuk voor stuk uniek is, door het unieke nummer wat op de button in de tas staat. Met dit nummer, wat je online registreert, word je gelinkt aan een kindje wat door jouw InspirationBag meer kansen in zijn leven krijgt.

In de arme wijken in Indonesië zijn scholen, maar veel kinderen zien het nut van onderwijs niet in. Georges inspireert kinderen op een mooie manier en leert hen dat er veel te ontdekken is buiten de slums waar ze opgroeien. “Als ze zien wat er bereikt kan worden met onderwijs, zijn ze gemotiveerd om daadwerkelijk naar school te gaan”, zoals hij zelf zegt. Hierdoor krijgen kinderen meer vertrouwen in het leven.

nofruit inspiratie

Aan het einde van het gesprek met Georges hebben Lenneart en Daniëlle voor het nofruit team een InspirationBag gekocht. Door het kopen van deze tassen hebben vijf kansarme kinderen zicht op een betere toekomst. Door het gebruiken van de InspirationBag inspireren wij mensen om ons heen met de mooie quotes die er op staan! Eind goed al goed!

Het is zeker de moeite waard om de site van InspirationBag te bekijken. En wie weet vind je het leuk om InspirationBag via Instagramte volgen.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.