logo nofruit

De bijzondere tuin van Alex en Sabine

De tuin van Alex en Sabine bevindt zich op een camping in Oisterwijk. In 2012 kochten zij hier een caravanplek waarbij alles in vrij slechte staat was. Daar waren ze juist naar opzoek, hier konden zij al hun ideeën kwijt. Avonden lang werd er gedroomd en geschetst hoe het chalet en de tuin er uit zouden moeten gaan zien.

veranda maken
loungebank maken
loungebank verven
veranda sunbrella kussens

We zijn begonnen met het bouwen van het chalet en de veranda. Na 6 maanden was deze klus klaar en werd gestart met de tuin. In de hoek van de tuin hebben we een theehuis gemaakt in Indonesische stijl met bamboe palen en een houten dak. We hebben alles zelf gemaakt, soms met een handje hulp van een broer, vriend of één van de kinderen. Zo ook de bank in het theehuis. Omdat het geen standaard bank is hebben we de kussens hiervoor op maat laten maken door nofruit. Als laatste hebben we een lodge gemaakt in onze tuin. De bedoeling is om daar ooit een sauna in te maken, maar vooralsnog wordt het gebruikt als slaapkamer als de kinderen komen logeren.

sunbrella kussens
maatkussens loungebank

De sfeer die we hebben neergezet in onze tuin is eigenlijk heel divers, maar alles past heel goed bij elkaar. Waarbij wel gezegd moet worden dat Afrikaanse en Aziatische invloeden veel terugkomen. Na elke vakantie nemen we een aandenken mee naar huis om in ons theehuis te zetten.

Onze tuin is een fijne plek om te zijn. We hebben veel hoekjes om heerlijk te relaxen. Of het nu aan de tafel onder de veranda is, rond de vuurtafel of in het theehuis. Het is genieten met een glaasje rosé in het avond zonnetje. Wat maakt onze tuin nou zo bijzonder? Dat we alles zelf gemaakt hebben en we bij elk detail weer een herinnering hebben!

vuurtafel tuin

Alex en Sabine hebben sinds 8 jaar een relatie. Beiden hebben kinderen uit een vorige relatie die allemaal verkering hebben. Een grote tuin komt dus goed van pas als het volle bak is. Alex werkt als Manager Customer Service en Sabine als barista bij Douwe Egberts.

tuin alex sabine
Dit artikel en nog veel meer zomerse inspiratie staan in het nofruit zomer magazine. Klik hier om door het online magazine te bladeren.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.