logo nofruit

De eethoek van Tanja van Hoogdalem

Want vanaf nu gaat nofruit verder op www.elkeplekjouwzitplek.nl. Ben jij veel bezig met huis en inrichting en struin je het internet af naar de gaafste interieurfoto’s? Wil je dat saaie Ikea bankje pimpen, heb je een prangende vraag aan onze Daantje of heeft dat zelfgemaakte meubelstuk dé finishing touch nodig? Dan is ons nieuwe interieurblog elkeplekjouwzitplek.nl er voor jou!

We krijgen bij nofruit vaak de vraag of we een kussen op maat willen maken voor de BESTA Ikea kast. In een handomdraai heb je dan een bank, mét opbergruimte. En hele slimme Ikea hack als je het ons vraagt. Zo kwam ook Tanja van Hoogdalem bij nofruit terecht. Tanja is één van de populairste interieur bloggers van dit moment en woont uiteraard in een heel mooi huis. En voor haar eethoek heeft ze de BESTA Ikea kast omgetoverd tot prachtige eetbank. Omdat de bank zelf nogal laag is, is een kussen op maat de perfecte oplossing voor haar bankje. Want zo bepaal je bijvoorbeeld zelf hoe hoog je wil zitten.

Omdat haar keukenbank tegen een wand staat, kwam Tanja zelf met het idee om het rugkussen op te hangen aan de muur. Om het kussen aan de muur te bevestigen vroeg Tanja nofruit om lussen aan het rugkussen te maken. Door een plank met stoffeer-nagels aan de muur te bevestigen hangt het kussen nu strak tegen de muur. Het resultaat is echt zó mooi!

Lees hier het uitgebreide verhaal van de eethoek van Tanja van Hoogdalem! Op haar website plaatst Tanja regelmatig blogs over de allerleukste DIY’s. Zeker de moeite waard om haar op de voet te volgen. Alleen al om de mooie foto’s die je de nodige inspiratie geven ;-).

eetbankje maatkussen
nofruit stofstaal
nofruit southend
rugkussen op maat
besta hack zitkussen
eethoek tanja van hoogdalem

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.