logo nofruit

Terrassen in Nederland, 8x de meest bijzondere!

Het is lente, we voelen de eerste zonnestralen en we zeggen: gauw het terras op!

Daarom vinden we het tijd voor een overzicht van de meest bijzondere terrassen van Nederland. Te land, aan het water en op het dak. En geloof ons…we hebben ze gevonden voor je. Hier blijf je het liefste de hele lente én zomer zitten!

Stork Amsterdam terras

Stork – Amsterdam – Noord Holland

Industrieel met een chique twist en een heerlijk terras aan ’t IJ, dan ben je bij Stork. Ben jij een type dat de hele dag in de zon kan vertoeven? Dit terras ligt op het zuiden, dus gegarandeerd urenlang zon! Men komt speciaal voor de schalen fruits des mer, oesters en de hele vissen op het bord. Eentje om te onthouden als je ook nog eens van vis houdt!
www.restaurantstork.nl

Strandhuys IJM – Vught – Noord Brabant

[dt_quote font_size=”normal” background=”fancy”]

“Met het gevoel alsof je op vakantie bent, vertoef je op het heerlijke strand van de IJzeren Man bij Strandhuys IJM”

[/dt_quote]

Met het gevoel alsof je op vakantie bent, vertoef je op het heerlijke strand van de IJzeren Man bij Strandhuys IJM. Een groot terras, waar je heerlijk kan loungen, nippen aan een wijntje of proeven van de strandbites die op de kaart staan. En wil je liever languit op een strandbedje liggen, die hebben ze ook!

www.ijzerenman.nl/strandhuys

Terrassen in Vught
Cafe Zuid Maastricht terras

Cafe Zuid – Maastricht – Limburg

Een heel ruim en gezellig terras aan het water, waar je op lounge schommels, met kussens van nofruit :-), kunt relaxen. Én ze hebben er het lekkerste zuurvlees van Nederland!

www.cafezuid.nl

Prachtig – Rotterdam – Zuid Holland

Aan de voet van de Erasmusbrug met uitzicht op de Maas en de Kop van Zuid met De Rotterdam van Rem Koolhaas als eyecatcher. Need we say more? Oh ja, ze hebben een uitgebreide Gin & Tonic kaart!

www.prachtigrotterdam.nl

Prachtig Rotterdam terras
Kaap Hoorn Groningen terras

Kaap Hoorn – Groningen – Groningen

Als het zonnetje schijnt weten Groningers niet hoe snel ze naar het fijne terras van Kaap Hoorn moeten fietsen. Een groot terras aan het Hoornse Meer, ten zuiden van de stad, met een aantal fijne lounge plekken.

www.paviljoenkaaphoorn.nl

Buitenplaats Plantage – Vogelenzang – Noord Holland

Heb je behoefte aan ruimte, buitenlucht en heerlijk lokale producten? Strijk dan neer op het ruime terras of zoek één van de vele knusse plekjes in het groen. Schommelend in een hangstoel in de bomen met uitzicht op de weilanden droom je even weg. Natuurlijk kan je je laten bedienen op het terras, maar je kan ook de buitenplaats induiken met een goed gevulde picknickmand.

www.buitenplaatsplantage.nl

Buitenplaats Vogelenzang terras
De-Firma---Nijmegen

De Firma – Nijmegen – Gelderland

De Firma ligt tussen de mooie pandjes in de Benedenstad aan de Waalkade. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig, of je nou over de Waal uitkijkt of naar de mooie pandjes…het is genieten! Ze serveren er kleine gerechtjes die geïnspireerd zijn op de beste streetfood uit alle windstreken. Klinkt heerlijk!

www.defirmanijmegen.n

Roof Garden – Arnhem – Gelderland

Met hulp van meer dan honderd enthousiaste stadbewoners en ondernemers wordt in de zomer het dak van parkeergarage Rozet omgetoverd tot een levendige stadstuin! De sfeer is er relaxed, jong en vrolijk. Ook dit jaar kun je er weer eten, feesten, badderen en live muziek luisteren op het groene dak. Slechts enkele maanden per jaar open, dus houd de website in de gaten wanneer je er terecht kan!

www.roofgardenarnhem.nl

Roofgarden Arnhem terras
1 reactie
  1. Joke zegt

    Ijm in Vught is een geweldig terras, beetje jammer dat de bediening nog te wensen over laat!!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.