logo nofruit

5x de warmste terrassen van Nederland met Sit & Heat kussens!

De wintermaanden zijn in aantocht, maar we blijven het heerlijk vinden om buiten te zitten. Een winters terras geeft nou eenmaal een knusse sfeer. Maar om de kou te doorstaan zijn er gelukkig heerlijk verwarmde terrassen. Sit & Heat is een terrasverwarming die in het zit- en rugkussen wordt verwerkt. En dat voelt heel comfortabel! We hebben de warmste terrassen op een rijtje gezet waar je heerlijk verwarmd wordt door de kussens van Sit & Heat.

Stout Amsterdam

Café Restaurant Stout! – Amsterdam

Door YourLittleBlackBook.me geroemd als het beste terras op de Haarlemmerstraat! Eén van de leukste en zonnigste terrassen, waar je tijdens de koudere wintermaanden nog heerlijk buiten kan zitten. Na wat drankjes op het terras kan je blijven hangen voor een hapje eten. De kaart heeft Franse, Italiaanse en oriëntaalse invloeden.

 

Trattoria Gusto – Rotterdam

Vlakbij de Witte de Withstraat vind je deze populaire trattoria. Gusto maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische en verse producten uit Italië. Dat zal verklaren waarom hij ‘de Italiaan van Rotterdam’ wordt genoemd. Bij mooi weer, ook tijdens de koudere maanden, is het terras druk bezet met een mengeling van shoppende dames en zakenlui die even willen genieten van het dolce vita!

Gusto Rotterdam

Café De Blonde Pater – Nijmegen

De allér allerlekkerste cappuccino van de stad, gemaakt door Nederlands Kampioen Barista. Hoe kan het ook anders? De gezelligheid, laagdrempelige uitstraling en al het heerlijks zorgen ervoor dat jong en oud hier wil zijn. En de bediening helpt je altijd met een grote glimlach!

Blonde Pater Nijmegen
Bistro Flores

Bistro Flores – Nijmegen

Een bijzondere bistro met een prachtige binnentuin. Hier eet je de klassieke bistro gerechten, denk oesters, kreeft, gegrilde zeebaars en een heerlijke steak! Op een bord aan de muur zijn de gerechten geschreven, met daarachter de aantallen die nog beschikbaar zijn. Scheelt weer een teleurstelling zeg maar. De verwarmde Sit & Heat kussens liggen niet standaard op de stoeltjes, maar worden tevoorschijn gehaald als je aangeeft dat je het koud hebt. Doen dus!

Grand Café De Kogelvangers – Breda

Op een unieke locatie aan de rand van het Mastbos en op enkele minuten van het binnenstad van Breda ligt dit fijne grand café. Ze hebben een uitgebreide kaart met speciaal bieren, past perfect bij een winterse zondagmiddag. Het restaurant kijkt uit over het natuurgebied, wat nog meer reden geeft om heerlijk buiten op het terras te gaan zitten! De kou houdt je namelijk niet tegen met stoelverwarming in je kussen!

Kogelvangers Breda

Mocht je meer interesse willen over de stoelverwarming van Sit & Heat? Ze kunnen natuurlijk ook gemaakt worden voor stoelen in je eigen tuin!

Kijk op nofruit maatkussens met Sit & Heat voor meer informatie.

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.