logo nofruit

12 héle mooie veranda’s!

Lekker ontspannen in je tuin, we genieten volop van het buitenleven! Wanneer het maar een beetje kan, vertoeven we tegenwoordig buiten. Met een veranda in je tuin creëer je een extra kamer bij je huis. Onvoorstelbaar hoeveel plezier je daarvan zal hebben, zowel op mooie als op minder mooie dagen. En vergeet de koude maanden van het jaar niet, die pak je ook fijn buiten mee.

Kijk hier voor de nodige inspiratie. Misschien wil je een strakke veranda of past bij jouw tuin juist meer een veranda met een landelijke uitstraling. Maar bij iedere veranda krijg je het gevoel op vakantie te zijn. Ibiza, Bali, Mauritius of Zuid-Frankrijk, you name it. Een paar foto’s komen van Pinterest maar juist veel van onze eigen klanten. En we vinden het ontzettend leuk om dat te laten zien! Hoort jouw veranda ook in deze lijst te staan?

Veranda Frankrijk

Waan je in Zuid-Frankrijk met een rieten overkapping, begroeit met mooi groen. De tafel is gedekt voor een lange lunch. Genieten!

Veranda Bali

Een veranda in Bali style vraagt om een hangmat en rotan meubeltjes. Een daybed voor een lome middag voor het pure loungen. Gebruik veel kussens!

Veranda Ibiza

Zet een grote tafel met bankjes en wat losse stoelen erbij als je een veranda in de sfeer van Ibiza wil maken. Maak verder veel gebruik van de kleur wit en natuurlijke materialen.

Veranda zwembad

Een droom om een zwembad bij je veranda te hebben! Bij warme dagen kan je dubbel afkoelen in deze tuin 😉

Veranda Mauritius

Strak maar toch heel intiem en sfeervol door de witte gordijnen en kussens in een warm grijze kleur. Een rieten puntdakje zou de style van deze veranda helemaal het idee geven dat je op vakantie bent op Mauritius.

Veranda modern

Wow! Een veranda in een hele moderne stijl. Wit metselwerk gecombineerd met licht hout is een hele mooie combinatie. De vlonders vanuit de tuin die naar de veranda leiden maken het écht tot een droomtuin!

Veranda strak

Houten veranda met strakke lijnen. De dikke pilaren geven het een robuuste uitstraling, maar de fijne latjes die achterin zijn gebruikt maken het geheel mooi subtiel en in balans. Ook de kussens in pastel tinten maken het zichtbaar zacht.

Veranda stylish

Een knusse loungehoek met openhaard. De mooie frisse styling maakt het tot een veranda die iedereen zou willen hebben!

Veranda kleurrijk

Een veranda gemaakt van hout hout en hout. Door veel kleur te gebruiken in de meubels en kussens wordt het een kleurrijk plaatje! Kijk naar de linker achterwand, die is helemaal gevuld met haardhout. Geeft een leuke dynamiek!

Veranda strak

Een veranda met een frisse uitstraling. Door de eenvoud wordt het juist heel rijk. Naast het speelse van de boompjes voorin, maakt dit ook dat je wat beschut in je veranda zit.

Veranda knus

Wanneer je niet veel diepte hebt is dit een hele mooie opstelling van je loungebank. Maakt het toch heel ruimtelijk, zeker door de strakke witte achterwand.

Veranda modern

Hout en beton voeren de boventoon bij deze veranda. Een vuurtafel voor de zomeravonden maken het zó gezellig!

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.